Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/c/4/oxygengym.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Reserveren/tijdsblokken - Oxygengym Ladies Only

Reserveren/tijdsblokken

Reserveren/tijdsblokken

Je kan alleen naar binnen bij de club als je een reservering hebt. Geen reservering = geen toegang, sorry!

Je kan naar binnen in de eerste 15 minuten van je tijdslot. Dus heb jij gereserveerd bv vanaf 13.00 uur, dan kan je 10 minuten van te voren inchecken. Je tijdslot verloopt 75 minuten later. Kom op tijd!! En verlaat op tijd de ruimte.

Kan je toch niet? Annuleer je reservering dan zodat je iemand anders blij kan maken met dat tijdslot. Ga naar je reservering en kies voor ‘annuleren’

Tussen de tijdsblokken is 10 minuten ingepland zodat men elkaar niet in de wegloopt en wij van Oxygengym een extra rondje in de zaal en wc kunnen doen. Voor de kinderopvang moet ook een reservering gemaakt worden per tijdsblok kunnen er maximaal 5 kindjes aanwezig zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *