FACILITEITEN

Bij Oxygengym zijn wij volledig afgestemd op de sportieve wereld van de vrouw. Een ladies only sportschool met alle faciliteiten, waarin elke training compleet kan worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook faciliteiten die ervoor zorgen dat onze leden na de trainingen tevens een verzorgde post-workout kunnen genieten met onze sauna, lounge en aanbod aan voeding en nutrition. Met onze kinderopvang zorgen wij dat u even lekker kunt genieten en trainen terwijl uw kind(eren) lekker bij onze kinderopvang aan het spelen zijn.

GROEPSLESSEN

Intensieve groepslessen onder leiding van vrouwelijke ervaren en goede instructeurs. Ga lekker los op de bokszakken tijdens zaktraining of wordt lekker uitgeput tijdens de circuittrainingen. Kortom kies een groepsles waar jij zin in hebt.

PERSONAL TRAINING

Heb jij net dat extra duwtje nodig in de rug nodig of wil je je bestaande training naar een hoger plan brengen? Investeer dan in jezelf en boek PT. Dit is mogelijk op afspraak en tegen betaling.

Extra aanvulling op de Oxygengym app, met nog meer oefeningen, wekelijkse updates over gezondheid, welzijn en voeding Een scala aan recepten, tips, training van de week en meer. Tweewekelijkse virtuele fitness-challenges voor leden met echte prijzen

persoonlijke aandacht

Doordat je traint in kleine groepjes onder leiding van een instructrice, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht tijdens de groepslessen. De les is daarom geschikt voor beginners als gevorderden.

SAUNA

Hoe lekker is het om na het sporten even heerlijk tot rust te komen in de sauna ? Bij Oxygengym vinden we het belangrijk dat er naast ruimte om te sporten, ook ruimte is voor ontspanning. Daarom kunnen leden voor een laag bedrag gebruik maken van sauna. . Kom heerlijk tot rust en geniet van onze sauna.

KINDEROPVANG

Wil je graag sporten, maar heb je geen oppas? Neem je kinderen gezellig mee. Bij Oxygengym bieden voor een laag bedrag per maand  een eigen kinderoppasservice aan. Terwijl jij sport zorgt onze medewerkster voor het vermaak van je kind(eren). In onze kinderopvang werken alleen bevoegde medewerkers die met goede zorg op je kind(eren) letten.

De kinderopvang is voor kinderen vanaf 3 maanden tot 5 jaar.

ruime openingstijden

Van maandag t/m vrijdag van 08.00-23.00 uur en zaterdags 09.00-18.00 uur, zondags 10.00-17.00 uur

LOUNGE

Om uw sportieve prestaties op een rustige wijze af te sluiten, of misschien wel te beginnen hebben wij een gezellige loungehoek ingericht.

Koffie, thee, sportdrankjes, shakes, sportrepen en voedingssuplementen zijn tegen aantrekkelijke prijzen in onze gezellige sportschool te verkrijgen.

gratis wi-fi

Het gratis WiFi internet is primair beschikbaar in de comfortabele lounge van de fitnessclub. Door de open ruimte is het WiFi internet ook beschikbaar in het overgrote deel van de fitnessruimte. Dat is wel zo makkelijk en eenvoudig om al jouw trainingsresultaten in de Oxygengym app te bekijken en te bewaren. Het is NIET toegestaan om foto’s en/of filmen in de sportschool.

u-pas

Uw tegoed op de U-pas is geldig tot 30 juni 2021, dit tegoed kunt u besteden voor een regulier abonnement van 3 of 6 maanden,