Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/c/4/oxygengym.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 COVID-19 - Oxygengym Ladies Only

COVID-19

Trainen tijdens COVID-19

Om ervoor te zorgen dat je veilig traint met alle Corona-voorschriften, hebben we een sportschoolbeleid opgesteld.

Volg tijdens uw bezoek altijd de instructies en instructies van onze medewerkers. Trainen op reservering is verplicht om de maximale bezoekers (30) aan te houden volgens de landelijke RIVM-maatregelen, neem contact met ons op voor reservering of klik hier om meteen uw reservering te plaatsen.

GEZONDHEID

Voel je je niet lekker of is iemand uit je huishouden ziek of verkouden? Blijf dan alsjeblieft thuis.

HANDDOEK & DESINFECTIE VERPLICHT

Breng je eigen handdoek mee naar de sportschool. Toegang wordt geweigerd als u geen handdoek heeft.

We hebben overal units voor desinfectie geplaatst om te zorgen voor u en onze gezondheid, maak hier gebruik van. na gebruik apparatuur dit ook direct schoonmaken spuit een beetje desinfectie op het papier en maak het schoon.

MAX. 75 MINUTEN (TIJDSBLOKKEN) EN 30 PERSONEN

Elke trainingssessie duurt 75 minuten.  Op deze manier zorgen wij dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te trainen vanwege het maximum aan bezoekers in de sportschool. Er mogen per tijdsblok maar 30 personen binnen, tussen de tijdsblokken zit 10 minuten pauze, zodat de medewerkers een extra hygiëne controle kunnen doen. Zie de foto voor de tijdsblokken,

1,5M AFSTAND

Bewaar altijd een afstand van 1,5 meter tussen elkaar. Fysieke afstandsborden laten zien welke apparatuur niet beschikbaar is voor gebruik gelieve apparatuur voor en na gebruik schoon te vegen.

Chat openen