GROEPSLESSEN

Regelmatig bekijken wij ook ons aanbod en breiden wij ons lesaanbod uit.

BBB (woensdagvond 19.00 uur en vrijdagavond 19.00 uur)

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Kickboxen (maandag 19.00 en donderdag 19.00 uur, leeftijd tijd vanaf 14+)

Kickboksen is een ontzettend leuke sport om te doen, waarop je je richt op je eigen doelen. Je wilt een goede conditie opbouwen, sterke spieren krijgen en een fit lijf. Kickboksen is een goede workout, waarbij je heel je lichaam gebruikt. Of je wilt graag afvallen. Tijdens een kickboks training kun je tussen de 400 en 750 calorieën verbranden. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe fanatiek je bezig bent. Maar als je je goed inzet, en de oefeningen in een hoog tempo doet, is je kickboks training een gecombineerde cardio- en krachttraining.

Kickboksen is daarnaast ook nog eens goed voor je mentaliteit. Je wordt er weerbaar van, leert tegenslagen te overwinnen en het geeft een goed gevoel jezelf te kunnen verdedigen.

Zonder handdoek geen toegang tot de groeples!!