Groepslessen

GROEPSLESSEN

Regelmatig bekijken wij ook ons aanbod en breiden wij ons lesaanbod uit.

Zumba (elke woensdag om 19.00 uur)

Bij Zumba worden fitnessoefeningen op muziek gedaan, te vergelijken met aerobics. De naam komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het staat voor ‘snel bewegen en lol hebben’. Zumba is een heel populaire workout. Het is goed voor je uithoudingsvermogen (conditie), een workout waarmee je vet verbrandt (als je meer dan 30 minuten traint), iedereen kan meedoen (beginner of gevorderd).

Kickboxen (ma en di 18.00-19.00 6 tot 12 jaar, en 19.00-20.00 uur 13+)

Kickboksen is een ontzettend leuke sport om te doen, waarop je je richt op je eigen doelen. Je wilt een goede conditie opbouwen, sterke spieren krijgen en een fit lijf. Kickboksen is een goede workout, waarbij je heel je lichaam gebruikt. Of je wilt graag afvallen. Tijdens een kickboks training kun je tussen de 400 en 750 calorieën verbranden. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe fanatiek je bezig bent. Maar als je je goed inzet, en de oefeningen in een hoog tempo doet, is je kickboks training een gecombineerde cardio- en krachttraining.

Kickboksen is daarnaast ook nog eens goed voor je mentaliteit. Je wordt er weerbaar van, leert tegenslagen te overwinnen en het geeft een goed gevoel jezelf te kunnen verdedigen.

Zonder handdoek geen toegang tot de groeples!!

Chat openen