Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/7/c/4/oxygengym.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 203 Laarejgym - Oxygengym Ladies Only

Laarejgym

Tarieven

per maand
Regulier
(onbeperkt fitnessen)
€ 24,95
Regulier Kickboks
(onbeperkt kickbokslessen)
€ 39,95
Youth 12-14 jaar
(2x per week zaktraining, muay thai en kickboks)
€ 26,95
Youth 12-14 jaar
(3x per week zaktraining, muay thai en kickboks)
€ 30,95

Nieuwe leden betalen eenmalig € 10 inschrijfgeld, u ontvangt en pasje om in en uit te checken, raakt u deze kwijt is een nieuwe € 5.


Opzeggen

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar (bv heeft een 3 maanden abonnement na deze 3 maanden bent u vrij om deze wel of niet te verlengen) Betalingen die reeds zijn gedaan met U-pas, pin of contant worden niet door Laarejgym terugbetaald.


Pauzeren

Lidmaatschappen pauzeren doen we alleen met een geldige reden en bij abonnementen vanaf 3 maanden betaald met pin of contant.(bv overlijden binnen familie of langdurige ziekte)


U-pas

Voor houders van de U-pas is het mogelijk om een sport abonnement vanaf 3 maanden te betalen met het U-pasbudget. Kijk voor meer informatie op www.u-pas.nl of vraag info achter de balie. Betalingen die reeds zijn afgeschreven van het tegoed worden niet teruggeboekt en of uitbetaald.

Lockdown

Abonnementen worden niet stopgezet 0f bevroren tijdens lockdown periode.


Chat openen