AbonnementTarief €Opmerkingen
Inschrijfgeld 10eenmalig
Dagkaart10wordt niet verrekend
Proefles 10hiervan wordt 5 euro verrekend met het inschrijfgeld (dezelfde dag)
Basic (onbeperkt fitnessen)
3 maanden85,00
6 maanden160,00
12 maanden275,00
All-in (onbeperkt fitnessen + groepslessen)
3 maanden135,00
6 maanden200,00
12 maanden310,00

Wilt u na het lezen van de tarieven lid worden, klik hier voor de lidmaatschappen

Hoe wordt je lid? Je kunt tijdens de openingstijden bij de balie van Oxygengym langskomen, u kunt dan betalen met U-pas, pin of contant.

Welkom, je bent nu lid van Oxygengym Ladies Only, download de app via – Download hier de Apple App Store– Download hier de Android App

Sporten is nog leuker met onze OxygenGym Fitness app. Gratis te gebruiken voor al onze leden!

De ideale App voor een fit én gezond leven.

Bereik je doelen en blijf gemotiveerd met de nieuwe Oxygen Gym app. Houd je workouts en vooruitgang bij en laat ons je op weg helpen.

Leden ontvangen na inschrijving een pasje en dienen deze elke keer bij uw bezoek aan Oxygengym mee te nemen zodat je je kan inchecken, inchecken is ook mogelijk via de app van Oxygen.

Bij verlies betaalt u € 5 voor een nieuw pasje.


Opzeggen

Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar (bv heeft een 3 maanden abonnement na deze 3 maanden bent u vrij om deze wel of niet te verlengen) Betalingen die reeds zijn gedaan met U-pas, pin of contant worden niet door Oxygengym terugbetaald.


U-pas

Voor houders van de U-pas is het mogelijk om een sport abonnement vanaf 3 maanden te betalen met het U-pasbudget. Kijk voor meer informatie op www.u-pas.nl of vraag info achter de balie.